Orme

Rr Mulla Idrizi Gjilani Nr 45 Kurriz

Pallati i Rinisë

Dardani

Prishtinë
Telefoni: 049/238-470 , 045/302-010


Harta

Orme

Tregtia me pakicë e mbathjeve dhe cantave prej lëkure

Orme