Art Galery Figura

Rr Eqrem Qabej nr 17 përballë Institutit Albanologjik

Prishtinë
Telefoni: 044/127-147 ,044/642-092 ,038/540-522

Art Galery Figura është hapur që nga viti 2001 dhe ofron një gamë të gjerë të kornizave Italiane, paspatura me shumë nuanca të ngjyrave , ofron piktura nga të gjitha stilet . Makinat me të cilat punon Figura janë marka të njohura botërore si Cassese nga Franca, Alpha 3 nga Italia,  Logan nga SHBA .Orari i Punës: 09:00- 19:00

Harta

Art Galery Figura

Art Galery Figura është hapur që nga viti 2001 dhe ofron një gamë të gjerë të kornizave Italiane, paspatura me shumë nuanca të ngjyrave , ofron pikturat nga të gjitha stilet . Makinat me të cilat punon Figura janë marka të njohura botërore si Cassese nga Franca, Alpha 3 nga Italia,  Logan nga SHBA .