Dr Shkodrani

Rr. Mbretëresha Teutë

Mitrovicë
Telefoni: 044/788-608
Website: www.dental-ks.com

Klinika Dentare Dr. Shkodrani – është themeluar në vitin 2000 me iniciativën e Dr. Shkodran Sejdijaj – Specialist i Kirurgjisë Maksillo-faciale

Klinika Dr. Shkodrani në Mitrovicë është e specializuar në implantologji, (mbjellja e dhëmbëve), kirurgji maxillo-faciale, shërbime të ortodontisë dhe shërbime të tjera të specializuara ne fushën e stomatologjisë.

Shfrytëzimi i teknologjisë së fundit në lëmin e Stomatologjisë në përgjithësi përbën misionin bazë të Klinikës Dr. Shkodrani, duke synuar hecjën në hap me praktikat dhe trendët më bashëkohore në ketë fushë, përmes vizitave në panaire të mjekësisë, seminareve dhe trajnimeve të ndryshme në regjion dhe Europë me qëllim të sjelljes së aparaturës dhe praktikave më bashëkohore në dispozicion të pacientëve tanë.

Ky institucion shëndetësorë privat punëson një personel prej 15 personave, të cilët janë Specialist të Stomatologjisë  dhe staf  i specializuar në fushën e Stomatologjisë

Jeni të mirëseardhur në çdo kohë për vizitë apo konsultë profesionale.Harta

Dr Shkodrani

Klinika Dentare Dr Shkodrani ofron këto shërbime  :

Stomatologjia e fëmijëve dhe sëmundjet e dhëmbit

Ortopedia e nofullave

Protetika stomatologjike

Kirurgjia Orale

Kirurgjia maksillofaciale

Dr Shkodrani