Drenari

Lagja Mat

Prishtinë
Telefoni: 044/149-720 , 049/149-720
Website: www.dritare.com

Drenari sh.p.k prodhon dhe dizajnon dritare dhe dyer që e rrisin cilësinë, dukjen dhe rehatin në shtëpinë tuaj.  Në çdo fazë të procesit të prodhimit ne përdorim vetëm materiale dhe teknikat më të mira, si nga cilësia e PVC deri tek xhami dhe mekanizmi, me Drenarin ju jeni në duar të sigurta.

Drenari SHPK është shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e themeluar në vitin 2006 në Prishtinë.Themelimi i ndërmarjes ishte rezultat i punës shumëvjeçare të pronarit të Drenarit (ing.  Lulzim Pirraku) në fushën e prodhimit të dyerve dhe dritareve të plastikës, si dhe tregtimit të profilave nga PVC dhe elementeve përcjellëse  për dyer dhe dritare. Pikërisht një informatë e rastësishme në vitin 1992 për dritaret e plastikës, ishte shkëndija e parë që absolventit të atëhershëm të makinerisë, ia ndezi idenë për hartimin e një projekti për prodhimin e dritareve të plastikës në KosovëKryen dërgesa

Harta

Drenari