Easy Fly

Rr. Fehmi Agani Nr 9/2

Prishtinë
Telefoni: 038/249-909 ;044/265-739 ; 049/381-138 ; 044/265-740
Website: http://easy-fly.eu/

Bëjmë shërbime gjithëpërfshirëse për fluturimet tuaja për në Kosovë dhe Itali
Ne dallojmë nga të tjerët sepse është besueshmëria që egziston tek ne duke përfshirë edhe profesionalizmin qe kemi . Ne ju mundësojmë që të keni një fluturim sa më të sigurt dhe komfort.

Jemi 24 h online .Ju mund të na kontaktoni në çdo kohë . Ne gjithashtu i pranojmë kërkesat tuaja për rezervime dhe përgjigjemi në mënyrë të saktë dhe të sigurtë.Harta

Easy Fly