Elektro Am

Rr. Rexhep Bislimi

Ferizaj
Telefoni: 044/488-509

Elektro AM kompani e themeluar në Ferizaj ofron të gjitha pajisjet elektro teknike dhe pajisje për ndriçim. Poashtu në Elektro AM ju mund të gjeni modele dhe dizajne të ndryshme të llambadarëve me cilësi dhe kualitet të lartë nga brende dhe kompani të mirënjohura ndërkombëtare.Orari i Punës: 08:00 - 17:00

Harta

Elektro Am

Llambadar të llojeve dhe dizajneve të ndryshme .