Eltrisi

Rr. Lidhja e Prizrenit,12/A

Prishtinë
Telefoni: 038/224 – 932, 044/113 – 621, 044/500–526
Website: www.eltrisi.com

Eltrisi bënë shitjen me pakicë dhe shumicë të materialit elektrik dhe ndriçim për instalime elektrike,industriale.  Eltrisi është distributor për Kosovë i firmave të njohura si: Schnaider Elektric , Tem-modul, ELT-ndriçim ,Scame. Tek ne ju mund të gjeni gjithçka që ju nevojitet , me cilësi të lartë dhe kualitet. Eltrisi ka një përvojë shumëvjeçare në këtë fushë , me një ekip profesional që do ju ndihmojë. Ne mendojmë për sigurinë në shtëpinë tuaj.Më të lirët ,më të mirët Eltrisi.Harta

Eltrisi

Shitja e materialit elektrik ,ndriqimit

Eltrisi