Endriti S

Ferizaj
Telefoni: 044/171-887, 044/130-038

Kompania e ndërtimit Endrit-S merret me ndërtime të larta dhe të ulta si dhe  me renovime.Punon 24 orë
Kryen dërgesa
Numri i Punëtorëve: 10

Harta

Endriti S

Kompania e ndërtimit Endrit-S merret me ndërtime të larta dhe të ulta si dhe me renovime.

Endriti S