Energetix Kosova

Ulpiana U-III-Hy Nr.12

Prishtinë
Website: http://www.energetix-ks.com

Pasioni i Energetix është dizajnimi, zhvillimi , prodhimi dhe shitja e bizhuterive magnetike . Miliona konsumatorë përdorin bizhutë tona, të cilat kombinojnë bukurinë dhe shëndetin në mënyrë të pakrahasueshme . Pothuajse askush nuk mund ti rezistojë fuqisë rrezatuese të bizhuve Enegertix . Ato mundësojnë që shumë njerz të gjejnë lumturi të reja dhe lehtësime të përditshme.Harta

Energetix Kosova