EraMed

Rr. Vasil Andoni Nr 10

Prishtinë
Telefoni: 044/503-250,038/245-361
Fax: 038/245-361
Website: www.era-med.com

EraMed është një nga firmat kryesore të Kosovës furnizimit laborator , duke siguruar furnizimet dhe shërbimet në Kosovë , Shqipëri, Maqedoni dhe në rajonin e Ballkanit .

Që nga viti 2002 , ne në EraMed kemi shërbyer klientëve tanë vendas dhe rajonale nga Prishtina , Kosovë . Our location gjeografike siguron konsumatorët me qasje të lehtë si ne jemi të vendosur brenda 100 km nga katër vende të rrethuara si Shqipëria, Maqedonia , Mali i Zi dhe Serbia . Pjesa tjetër e siguroi se kudo që të ndodhen , ne mund të merrni porosinë tuaj për ju në kohën e duhur .Harta

EraMed