Erwin DOO

Dimitrija Tucovica bb, 36300 Novi Pazar

Telefoni: +381 (0)203-131-41, +381(0)203-141-93, +381/626-280-00
Fax: +381 (0)20 31 41 97
Website: www.erwintransport.com

Kompania jonë ofron shërbime të transportit të mallrave (mallra) nga çdo pikë në Evropë në destinacionin e përcaktuar nga partnerët tanë. Destinacionet tona të zakonshme janë nga Kosova , Mali i Zi, Shqipëria, dhe Sërbia në të gjitha vendet e tjera në Evropë. Ne gjithashtu ofrojmë transportin brenda Bashkimit Evropian. Kompania zotëron flotë prej njëzet kamionëve. Na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi më shumë informacion. Ne shpresojmë se ne do të punojmë me ju me sukses.Harta

Erwin DOO

Kompania jonë ofron shërbime të transportit të mallrave (mallra) nga çdo pikë në Evropë në destinacionin e përcaktuar nga partnerët tanë, ne gjithashtu ofrojmë transportin brenda Bashkimit Evropian. Kompania zotëron flotë prej njëzet kamionëve. Ne mund t’ju ofrojmë për qira hapësirë të fabrikës të madhe : -Hapësirë për prodhim 4.000 m2                                                                                                         -Hapësirë për zyrë dhe sallë ekspozite 1.700 m2                                                                               -E gjithë hapësira është e vendosur në 1.7 ha  

Erwin DOO