Euronuovo

Rr. Jashar Skënderi, Komuna Kashar, Fushë Mëzez, Tiranë, Albania.

Tiranë
Telefoni: +35544 533 100
Website: www.euronuovo.al/

Euronuovo  ka origjinën e saj në vitin 1995,  si një ndër kompanitë e para në import dhe distribucion në Shqipëri.

Ajo, përfaqëson rezultatin e përpjekjeve që nisën me modesti 18 vjet më parë, por që u fuqizuan ndër vite, duke mbërritur në një standard të avancuar biznesi .

Sot, portofoli i Euronuovo numëron mbi  1,000 marka me famë ndërkombëtare.

Euronuovo shtrihet në 5 Magazina të shpërndara në rajonet kryesore Shqipëtare:

 

Magazina qendrore Tiranë: 
Rr. Jashar Skënderi, Komuna Kashar, Fushë Mëzez, Tiranë, K.P: 1050

Magazina Fier:
Lagjja Kryengritja e Fierit, Rr. Koli Dimo, Fier, K.P : 9300.

Magazina Vlorë:
Lagjja Lirim, Rruga e Re, Vlorë

Magazina Korcë:
Rruga e Muzakajve, Zona Industriale, Korcë

Magazina Sarandë:
Lagjja nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Pallati 49, SarandëHarta

Euronuovo

EURONUOVO ka origjinën e saj në vitin 1995, si një ndër kompanitë e para në import dhe distribucion në Shqipëri.

Fokusi i saj është shitja dhe shpërndarja e produkteve në mënyrë të drejtpërdrejtë (DSD), duke u përqëndruar në kanalet On / Off Trade.

Euronuovo