Exclusive Design Company

Rr. Rexhep Krasniqi, Kompleksi EXDC-2, Lamella A, Kati i I-rë, nr.1 – Kalabri,

Prishtinë
Telefoni: 038/555-467 ,044/454-777
Fax: 038/554-166
Website: www.exdc-ks.com/

EXCLUSIVE DESIGN COMPANY (EXDC) është ndërmarrje ndërtimore me traditë mbi 10 vjeçare. Aktivitetet tona kryesore janë projektimi, ndërtimet e ulëta dhe të larta dhe shërbimet shit-blerëse të banesave dhe lokaleve afariste. Sot, EXDC është njëra nga kompanitë më të njohura ndërtimore në tregun e Prishtinës për ofrimin e hapësirave të përshtatshme për banim (banesa dhe shtëpi individuale) dhe për afarizëm. Duke punësuar një staf me përvojë të duhur profesionale duke inkorporuar në ndërtim materiale ndërtimore të kualitetit Europian, EXDC është shndërruar në sinonim të kualitetit të dëshmuar në lëmin e ndërtimeve.Harta

Exclusive Design Company