F Mobile

Bulevardi Bill Klinton

Prishtinë
Telefoni: 038/728-156
Website: www.fmobile.eu

F-Mobile njihet si kompani inovative me shërbimet më të avancuara, dhe është themeluar në vitin 1991. Prej asaj kohe qëllimi ynë ka qenë të ju bëjmë të ndiheni komfor me ofertat tona, të keni servisim të shpejtë dhe të ndiheni rehat me garancionin 2 vjeçar. Të gjitha segmentet apo degët e kompanisë janë të disenjuara që të ju përshtaten nevojave tuaja personale. Na vizitoni dhe ne ju presim me buzëqeshje. Kompania jonë është e vetmja në rajon që ka bashkëpunim, dhe është përfaqësues i gjigantit të telefonave celulare, Nokia. Duke pasur parasysh korrektësinë, saktësinë dhe kujdesin për klientin, neve na është besuar një nder i madh siç është te jesh përfaqësues i gjigantit të telefonisë mobile Nokia. Poashtu ne i posedojmë të gjithë telefonat Nokia dhe ju mirëpresim që të ndani eksperiencën tuaj të re me ne.Harta

F Mobile

  • SERVISIM

  • DEKODIM
     
  • SHITJE

     

F Mobile