Fabe

Rr Ramiz Cernica

Gjilan
Telefoni: 044/100-888

Fabe SHPK është firm që merret me prodhimin e : dyer dhe dritare nga :
Plastika
Alumini
Druri
Fasada Strukturale dhe Gjysëm Strukturale
Dyer të blinduara
Gilindera
Roleta të jashtme etj.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-18:00
Numri i Punëtorëve: 5

Harta

Fabe

Fabe SHPK është firm që merret me prodhimin e : dyer dhe dritare nga :
Plastika
Alumini
Druri
Fasada Strukturale dhe Gjysëm Strukturale
Dyer të blinduara
Gilindera
Roleta të jashtme etj.

Fabe