Fabrika e mobileve Sharri

Rr. Enver Topalli,  Greme

Ferizaj
Telefoni: 044/367-713, 044/343-897
Website: http://www.facebook.com/gazmend.ahmeti.923?notif_t=friend_confirmed

Fabrika e mobilieve Sharri veprimtarinë e saj e filloi që nga viti 1997, puna korrekte dhe cilësia e produkteve që i prodhon kjo kompani ka bërë që kjo fabrikë të eksportojë produktet e saj edhe jashtë vendit. Fabrika e mobilieve Sharri bënë prodhimin e mobilieve, kuzhinave, dhomave të gjumit, komodave, paradhoma etj të gjitha sipas porosisë dhe shijes tuaj dhe me dizajnet më bashkëkohore.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-18:00

Harta

Fabrika e mobileve Sharri

Fabrika e mobileve Sharri bënë dizajnimin, montimin, dhe transportin pa pagesë në tërë teritorin e Kosovës.

Fabrika e mobileve Sharri