Flora Kamin

Veternik-Prishtinë ( rruga për Hajvali )

Prishtinë
Telefoni: 044/500-472, 044/111-185
Website: www.florakamin.com

Aftësitë tona janë Tregtia Ndërkombëtare, ekspertiza jonë janë pajisjet e ngrohjes drurit dhe pajisje Tregu ynë është Kosova, Europa Qëndrore.

Flora Kamin ka konfirmuar pozicionin e saj udhëheqës në tregun vendas, në fushën e zjarrit dhe të biznesit të ngrohjes. Duke vepruar si një Zyrë Qendrore blerja ndërkombëtare, Flora Kamin është e pajisur me një platformë logjistike me lokacion shumë afër Prishtinës. Flora Kamin u jep klientëve të saj mundësinë të zgjedh për produktet «Made in France».

Një gamë të gjerë të prodhimeve të zgjedhura ndër më të mirat në treg, me kushtet e blerjes më të dobishme asistencë logjistike. Një ndihmë të personalizuar në kërkimin tuaj për produkte të reja në çdo vend europian ,ekspertizë në tregun e eksportit në vendet e Europës Lindore shquar për cilësinë e produkteve franceze. Mjediset e përdorura për rigrupim janë të vendosura në Troyes , Në partneritet të ngushtë me një kompani transporti, nëse është e nevojshme. Njohuri të përsosur të kushteve të eksportit administrativë.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-18:00

Harta

Flora Kamin

Flora Kamin me ekipin profesional bënë transportin dhe montimin në tërë teritorin e Kosovës

Flora Kamin

Flora Kamin