FVF Projekting

Fshati Doganaj

Ferizaj
Telefoni: 044/219-212, 044/393-914
Fax: 0290/325-333
Website: www.fvfproject-ing.com

Sot, arkitetet, ndërtuesit dhe pronarët e pronave, i vështrojnë SHKALLET dhe PARMAKET më shumë se sa vetëm disa elemtente stilistike. Shkallet dhe Parmaket jane duke u bere pjese e rendesis se veqant te ambientit te brendshem dhe te jashtem, ndersa format e tyre ofrojne nje ndjenje te lirise dhe hapesires. Duke shpejtuar për të kapur këtë trend, ne kemi prodhuar komplete të sistemeve të sofistikuara të PARMAKËVE nga Inoxi-Dru-Metal-Qelq dhe SHAKLLËVE nga konstruksioni metalik, spiraleve nga inoxi, në SHKELËSE druri natyral, rosfraji, qelqi i siguruar, çeliku, alumini i përpunuar nga poshtë e deri lartë.

Çdo lloj parmaku dhe shkalle përpunohet për t’ju përshtatur kërkesave tuaja speciale dhe instalohet nga specialistët brenda disa ditëve. Me punën tonë të deritashme ne kemi arritur të bëhemi brendi numër një në Kosovë në fushën e prodhimit të parmakëve të brendshëm dhe të jashtëm dhe të shkallëve, duke bartur mbi vete më shumë se 400 referenca punuese në objekte familjare dhe afariste. Me një fabrikë për prodhimin e parmakëve dhe shkallëve, të kombinuar me mjeshtri dhe me një eksperiencë të gjatë mbi 25 vjeçare, kompania jonë FVFProjekting me pajisjet moderne prodhon produkte komplet unikate me kualitet të lartë dhe me çmime të favorshme.

Kualiteti + Shpejtësia = Performancë e Çmimit.

Kam kënaqësi të madhe që t’ju prezantoj edicionin më të ri të revistës sonë “Ditari i Parmakëve dhe i Shkallëve”, duke ju familjarizuar me serinë komplete të prodhimeve tona, dhe duke ju sjellë juve një hap më afër parmakëve dhe shkallëve të ëndrrave tuaja.
Gjithmonë gjendet një partner afarist si FVF Projekting në afërsinë tuaj, i gatshëm që me kënaqësi t’ju ofroj informata shtesë për prodhimet dhe shërbimet tona, si dhe t’ju ofroj këshilla profesionale për projektet tuaja të ndërtimit.Harta

FVF Projekting

Duke shpejtuar per te kapur kete trend, ne kemi prodhuar komplete te sistemeve te sofistikuara te PARMAKEVE nga Inoxi-Dru-Metal-Qelq dhe SHAKLLEVE nga konstruksioni metalik, spiraleve nga inoxi, ne SHKELSE druri natyral, rosfraji, qelqi I siguruar, qeliku, alumini, i perpunuar nga poshte e deri larte.

I – FASADAT E QELQIT

Fasadat Strukturale
Fasadat Gjysemstrukturale
Spider Fasadat
Fasadat e Ventiluara
Dyert Automatike dhe Manuale
Alumin Panel, Fundermax, Trespa, Material for Exterier

II – Gilindera dhe Shkallë

Inox-Inox
Kualitet-Qendrueshmeri-Dizajn. FVF PROJEKTING ofron sisteme te ndryshme te Parmakeve nga Inoxi per ambientet e tuaja te brendshme dhe te jashtme, Zgjedhni!!!

Inox-Qelq
Eleganca dhe modernja ne trend. Duhet te zgjidhnim!!! FVF PROJEKTING ofron sisteme te ndryshme te gilinderave per ambientet e tuaja te brendshme dhe te jashtme, Inox-Qelq I siguruar, shiko si shkeqejne!!!

Inox-Dru
FVF PROJEKTING prodhohen ne mase me tipe te ndryshme te Inoxit te kombinuara me pjese druri natyral. Kerkesave speciale prandaj mund tu dilet perballe pa asnje problem. Mundesia e kombinimit te shume tipeve te parmakeve me materiale te ndryshme i bene kerkesat e klientit unikate. “FVF PROJEKTING-Parmaket” terheqin vemendjen vizuale dhe kontribojne ne vleren me te larte te prones. Mbajtja e vleres dhe individualiteti i selektimit te materialeve ne Parmake jane kritere i rendesishem ne arkitekture.

Inox-Metal
Parmaket mund te Kombinohen sipas kerkeses në kombinim inox-metal. Shufrat dhe doreza e parmakeve mund te jene nga Inoxi ndersa stubat nga metali, duke ruajtur saktesisht linjen dhe pershtautur ambientit ku rrethohen parmaket dhe shkallet.
FVF Projekting rekomandon kombinimin me natyrë, natyrë, natyrë.

Shkallet me konstrukcion
Parmaket mund te Kombinohen sipas kerkeses në kombinim inox-metal. Shufrat dhe doreza e parmakeve mund te jene nga Inoxi ndersa stubat nga metali, duke ruajtur saktesisht linjen dhe pershtautur ambientit ku rrethohen parmaket dhe shkallet. FVF Projekting rekomandon kombinimin me natyrë, natyrë, natyrë.

Me principin e dizajnimit te ketij sistemi te shkalleve, FVF Projekting i ka dhene prodhimit te shkalleve impulse te reja revolucionare. FVF Projekting dhe Shkallet me Konstruksion eshte nje strukture vetmbajtese e peshes. Shkallet jane pa pengesa dhe transparente. Kjo ju jep shkalleve nje dukje sikurse ato qendrojne pezull, edhe ne rastet kur ato jane te ngushta. Drita mund ti bie mbi to pa kurrfare pengese, dhe shkelqimi i tyre do te ju jep shkalleve nje shikim imponues.
Ne kontrast me shkallet konvecionale, planifikimi per shkallet FVF PROJEKTING eshte jashtazkonisht fleksibil. Keto shkalle, te provuara shume here te dizajnuara, konceptuara mire dhe komponentet e sistemit te pershtatjes e bejne kohen e instalimit me te shkurter se sa me sistemet e tjera, montohen me shpejtesi dhe stabilitet.

Shkallet spirale & Gilindera inoxi
Ne shkallet me AKS apo me BOSHT nga Inoxi, specialistet e FVF Projekting kombinojne Spiralet sfiduese duke ruajtur estetiken dhe funsksionalitin me te larte. Shfrytezimi racional dhe efektiv i hapsirës dhe seksioneve te profileve te Inoxit mbajtes, lejon nje rang gati te palimitueshem te dizajneve. Keshtu, konsumatori ka nje mundesi te lire ne zgjedhjen pasi qe ne kushtet e dizajnit, gati se cdo gje eshte e mundur me shkallet spirale nga FVF Projekting. Shkallet Spirale mund te dizajnohen edhe si versione te salduara ne aks por edhe modulare. Tipi i dizajnit te shkalles dhe zgjedhja e parmakeve gjithashtu ofrojne mundesi interesante.

FVF Projekting