Gallery Gjani

Rr. Lidhja e Prizrenit

Prishtinë
Telefoni: 044/117-093
Website: http://www.facebook.com/pages/Galeri-GJANI/107402149280743?fref=ts

Gallery Gjani është themeluar në vitin 1977, kjo galeri me përvojën dhe traditën që ka në këtë lëmi ofron një gamë të gjërë të kornizave të llojeve të ndryshme nga plastika, paspatura qelqi, korniza të pasqyrave, korniza dekoruese murale, pasqyra dekoruese, piktura të artistëve të njohur të vendit.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-18:00

Harta

Gallery Gjani

Gallery Gjani bënë aranzhim të pikturave, pasqyrave dhe montimin e tyre.

Gallery Gjani