German Tore

Rr.Vllëzrit Fazliu Kodra e Trimave Prishitnë, si dhe afër stacionit kryesor të autobusëve në Prishtinë.

Prishtinë
Telefoni: 038/250–982, 044/163-337, 044/166-288
Website: www.germantore.com
Kompania GERMAN TORE është përfaqësues dhe importues ekskluzivë i dyerve të brendshme, të jashtme dhe të garazhave të kualitetit evropian të prodhuara nga kompanitë Gjermane si NOVOFERM, TORMATIC dhe RIEXIENGER. Ne ju ofrojmë dyer me hapje të ndryshme dhe ato të garazhave me panel të teledirigjimit. GERMAN TORE është themeluar në vitin 2005 në Prishtinë/Kosovë dhe me përvojën shumë vjeçare të pronarit të saj në kompanin NOVOFERM, e bënë atë të jetë njëra nga kompanit më profesionale në Kosovë.


Harta

German Tore

Shërbimet tona profesionale për produktet moderne nga fabrikat me renome, garantojnë shërbime komplete.

Konsultimet me ne për nevojat e juaja ju ndihmojnë që të bëni zgjedhjen më të mirë të mundshme, sepse kualifikimet dhe përvojat tona mundësojnë suksese për zgjedhjen tuaj.

Montime dhe intervenime në të gjitha dyert.

German Tore