Global Hospital

Rr. Isa Kastrati p.n., Kodra e Diellit,

Prishtinë
Telefoni: 044/770-002, 044/111-934, 049/776-001
Website: http://globalhospital-kos.com/shq/index.php?option=com_google&view=google&id=1&Itemid=55

“Global Hospital”  është hapur në vitin 2005 në Prishtinë.Harta

Global Hospital

SHËRBIMET:
- Konsultime për infertilitet (sterilitet)
- Pap-a testi, klamidia, strishot cervikale dhe vaginale
- Analiza laboratorike dhe mikrobiologjike
- Kontrolla e spermogramit
- Ekstrakcioni testikular (TESE, TESA) te diagnoza e azoospermise
- Inseminimet (IUI)
- Fertilizimi in vitro (IVF/ ICSI)
- Përcjellja e shtatzanisë.
- Histerosalpingografia (HSG)
- Operacione klasike gjinekologjike, histeroskopike dhe laparoskopike
- Ngrirja dhe ruajtja e spermes tek meshkujt me spermogram te dobet si dhe te ata te semure me kancer.
- RISI: NGRIRJA SOCIALE E QELIZAVE VEZE – Per here te pare ne Kosove ky spital e ben ngrirjen dhe ruajtjen e qelizave vezë tek femrat te cilat ende nuk e kane gjetur partnerin e jetes apo qe per shkaqe të ndryshme planifikojnë të krijojnë familje në fazat e mëvonshme të jetës. Poashtu bëhet ngrirja e qelizave vezë tek vajzat apo gratë e sëmura me kancer.

Global Hospital