Globbus

Rr. Kodra e Diellit

Prishtinë
Telefoni: 044/888-475, 044/113-718
Website: www.globbus-ks.com

Kompania a mirënjohur Globbus është themeluar në vitin 2000, është përfaqësues i brendeve shumë të njohura botërore të dyerve për garazha, dyer industriale, dyer me senzor, siç janë NICE, NORMSTAHL. Kompania Globbus vazhdoi zgjerimin e biznesit të saj duke qenë gjithmonë e më afër konsumatorit dhe duke i shërbyer me produkte të kualitetit të lartë, ajo tashmë gjendet në tri lokacione, në Prishtinë, Gjilan dhe në Prizren.Kryen dërgesa

Harta

Globbus

Ndërmarrja Globbus është përfaqësues i firmës së njohur gjermane Normstahl, e cila ofron modelet më të reja të dyerve për garazha dhe dyer industriale. Globbus ofron edhe dyer automatike dhe pajisje të tjera për objektin tuaj. Ndërmarrja Globbus rrit vlerën e shtëpisë suaj, duke bërë që çdo ditë veprimet të jenë më të thjeshta dhe më efikase.

Kompania Globbus për klientët e vetë bënë transportin dhe montimin falas në tërë teritorin e Kosovës