Globi Design

Prishtinë
Telefoni: 049/215-147 ,045/224-515
Website: www.GlobiDesign.com

Ne jemi një grup i përkushtuar dhe kreativ që e duam dizajnin dhe informatikën.

Globi Group është themeluar në vitin 2010, në fillim kemi qenë faqe informative pastaj edhe si kompani e dizajnit.

Ekipi ynë përbëhet nga IT, Web Dizajner, Grafik Dizajner etj.  Ne punojmë web faqe, logo, broshura biznesi, vizit karta, postera etj. Dhe këtë punë e bëjmë me shumë kënaqësi.

Presim bashkëpunim nga ju dhe të bindeni për shërbimet tona kualitative.Harta

Globi Design

Disa nga shërbimet që Globi Group ofron për ju:

Web Faqe për biznesin tuaj
Mirëmbajtje të faqes
Logo Dizajne
Dizajne kopertinash të librit sipas dëshires dhe kërkesave tuaja.
Dizajne për ambalazh të produkteve.
Dizajn dhe shtypje të fletushkave, Posterave, Reklamave etj
Ndërtim dhe Dizajnim të Faqes në Facebook
Ndërtim dhe Dizajnim të Faqes në Twitter
Prezantime, Dizajne dhe projekte në Power Point.

Globi Design