GoniComputers

Rr.Agim Matoshi, te tregu i gjelbër Ferizaj

Ferizaj
Telefoni: 044 655 790
Website: http://www.gonicomputers.com/

Servisi më i mirë i Kompjuterve në Ferizaj.Harta

GoniComputers

Servisim Kompjuter, Laptop si dhe bejm shitjen e kamerave alarmeve per siguri dhe bejm montimin e kamerave alarmeve dhe shum tjera per teknologji.

GoniComputers