HB Kuqi

Prishtinë
Telefoni: 044/692-424 , 049/213-115 , 044/ 622-187

HB&Kuçi është i përkushtuar ti plotësoj të gjitha kërkesat e investitorit duke i ofruar zgjedhje të shpejtë dhe inovative, për krijimin e ambienteve të përshtatshme si dhe për përmirësimin e kualitetit të jetës.Harta

HB Kuqi

Plane për shtëpi
Projekte të shtëpive                                                                                                                           Projekte                                                                                                                                           Arkitekturë                                                                                                                                           Dizajn                                                                                                                                                 Enterier

HB Kuqi