Herta Center

Rr. Lidhja e Pejës

Fushë Kosovë
Telefoni: 044/192-884
Fax: 038/601-035
Website: www.hertacenter.com

Herta Center është qendër tregtare  për veshëmbathje për fëmijë dhe të rritur.Orari i Punës: 08:00-22:00

Harta

Herta Center