Hidroterm

Rr Dëshmorët e Kombit

Therandë
Telefoni: 029/271-418,
Fax: 029/271-488
Website: www.hidroterm.info

Hidroterm është një kompani private që ka filluar me punë që nga viti 1991 në lëminë e ndërtimtarisë. Duke qenë e sukseshme në këtë drejtim ajo si e till vazhdon edhe sot .Duke kontribuar në Kosovën e pasluftës në shumë projekte fal stafit të mirëmenaxhuar dhe kualifikuar. Hidroterm vazhdonë të jetë një ndër firmat më kryesore të ndërtimtarisë në Kosovë e më gjerë.Harta

Hidroterm