Hotel Apollonia

Rr.Vëllezërit Fazliu Nr. 407

Prishtinë
Telefoni: 044/141-485,038/250-477, 038/250-478

Hotel Apollonia ju ofron një strehim të rehatshme në çdo kohë të vitit. Apollonia është një restorant që ofron pjata tradicionale shqiptare dhe ndërkombëtare, Hotel Apollonia ndodhet 1 km nga qendra e Prishtinës. Wi-Fi është në dispozicion.

Të gjitha dhomat janë me ajër të kondicionuar dhe të ofrojë TV satelitor , tharëse flokësh, banjo , peshqir. Disa dhoma kanë një tarracë private.

Hotel Apollonia ofron shërbim 24 orë, dhe gjithashtu ofron një kopsht dhe një bar. Objektet e tjera të ofruara janë objektet e takimit, pastrimi kimik dhe një shërbim hekurosje.

Një stacion autobusi publik është vetëm disa hapa larg, ndërsa Stacioni kryesor i autobusave është 1 km larg nga Hotel Apollonia.
Çmimet janë duke filluar nga:
37.00 € (dhoma dopio),
44.00 € (dhoma dyshe),
70.00 € (Suite me tarracë), dhe
53,00 € (dhomë treshe)Punon 24 orë

Harta

Hotel Apollonia