Hotel Arbëri

Rr. Bajram Gashi

Lipjan
Telefoni: 044/477-776
Website: www.hotelarbri.com

Hotel Arbёri ёshtё i pozicionuar nё dalje tё Lipjanit dhe ёshtё vetёm 10 min larg nga kryeqyteti (15 km). Veprimtaria jonё ka filluar nga tetori 2002 dhe ofron shёrbime tё ndryshme. Te Hotel Arbёri mund tё gjeni dhoma pёr njё pushim tё rehatshёm apo njё fjetje tё qetё, restaurantin me ushqim tё bollshёm dhe pije freskuese si dhe organizime tё ndryshme tё ahengjeve apo ngjarjeve tё ndryshme. Hoteli ofron nё total 20 dhoma, tё ndara nё tri kategori tё ndryshme, ku mund tё gjeni rehatinё dhe kёnaqësinё 24 orё, 7 ditё nё javё. Njё mëngjes tё bollshёm me njё kafe apo çaj tё ngrohtё, njё drekё tё pasur me gjёra ndёrkombёtare apo vendore si dhe njё darkё elegante me verёra apo pije tё ndryshme mund ti gjeni nё restaurantin tonё. Keni njё datё tё rëndёsishme, atёherё Hotel Arbёri organizon nё mёnyrё madhёshtore datat e juaja jetёsore.

 Punon 24 orë

Harta

Hotel Arbëri

Hotel Arbёri ёshtё i pozicionuar nё dalje tё Lipjanit dhe ёshtё vetёm 10 min larg nga kryeqyteti (15 km). Veprimtaria jonё ka filluar nga tetori 2002 dhe ofron shёrbime tё ndryshme. Te Hotel Arbёri mund tё gjeni dhoma pёr njё pushim tё rehatshёm apo njё fjetje tё qetё, restaurantin me ushqim tё bollshёm dhe pije freskuese si dhe organizime tё ndryshme tё ahengjeve apo ngjarjeve tё ndryshme. Hoteli ofron nё total 20 dhoma, tё ndara nё tri kategori tё ndryshme, ku mund tё gjeni rehatinё dhe kёnaqësinё 24 orё, 7 ditё nё javё. Njё mëngjesё tё bollshёm me njё kafe apo çaj tё ngrohtё, njё drekё tё pasur me gjёra ndёrkombёtare apo vendore si dhe njё darkё elegante me verёra apo pije tё ndryshme mund ti gjeni nё restaurantin tonё. Keni njё datё tё rëndёsishme, atёherё Hotel Arbёri organizon nё mёnyrё madhёshtore datat e juaja jetёsore.

 

Hotel Arbëri