Hotel Arxhena

Brod

Dragash
Telefoni: 029/285-170, 044/402-368
Website: www.arxhena.com

Qendra Turistike Rekreative Arxhena është qendër e mikëpritjes dhe komoditetit.

I lokalizuar në një regjion malor tradicional Kosovarë.

Larg zhurmave të qytetit me një ambient jo rutinor,që paraqet një bukuri natyrore.
Një ambient malor me ajër të pastër dhe me një pamje atraktive.
Restoranti më një kuzhinë tradicionale shqiptare.
Ushqimi i freskët dhe verërat,të një cilësie të lartë,e bëjnë qëndrimin tuaj në ambientet tona me të këndshëm e çlodhës.
Teraca me ambientë të dekoruar në mes të bjeshkëve,gjelbrimi i të cilës gërshetohet me atë të natyrës dhe krijon një ambient çlodhës për një kafe, pije në paradite ose mbasditën magjepëse.
Dhomat kanë një ambient çlodhës dhe qetësues,me nje pamje magjepëse ,dhe shërbim 24 orë.
Edhe femijët e kanë hapsirën e vet, pa u penguar dhe pa u frikësuar nga trafiku.
Në një ambient të pastër dhe të hareshëm.


Harta

Hotel Arxhena