Hotel Lyon

Rr. Isa Kastrati nr.91

Prishtinë
Telefoni: 038/220-997, 044/245-082
Website: www.hotellyon-ks.com

Hotel Lyon është i ndërtuar në qendër të Prishtinës me pamje të qytetit e poashtu edhe me pamje të parkut të Prishtinës. Në Hotel Lyon mysafirët mund t’i shmangen zhurmës së qytetit dhe të pushojnë në një ambient të qetë. Hotel Lyon posedon 40 dhoma, dhoma luksoze, apartamente  dhe dhoma standarde të cilat posedojnë telefon,internet WiFi, ashensor panomarik, xhakuzi, tv kabllor, klimë, mini bar, tharëse flokësh, ballkon me pamje nga parku dhe qyteti dhe parking të sigurt. Hotel Lyon posedon edhe Rent a Car, gjithashtu posedon restaurant eksluzivë si dhe sallën e kongreseve. Personeli i specializuar i Hotel Lyon do të ju bëjë të ndiheni rehat dhe komod.

 Punon 24 orë

Harta

Hotel Lyon

Hotel Lyon posedon 40 dhoma, dhoma luksoze, apartamente  dhe dhoma standarde të cilat posedojnë telefon, internet WiFi, ashensor panomarik, xhakuzi, tv kabllor, klimë, mini bar, tharëse flokësh, ballkon me pamje nga parku dhe qyteti dhe parking të sigurt. Hotel Lyon posedon edhe Rent a Car, gjithashtu posedon restaurant eksluzivë si dhe sallën e kongreseve. Personeli i specializuar i Hotel Lyon do të ju bëjë të ndiheni rehat dhe komod.

Hotel Lyon