Hotel Real

Rr. Kosta Novakovic Nr.14

Prishtinë
Telefoni: 038 245 270
Website: www.hotel-real.net

Hotel Real është hotel i sapondërtuar në qendër te Prishtinës. Edhe pse gjendet mu në qendër të qytetit “Hotel Real” ju ofron mysafirëve qëndrim të qetë dhe të këndshëm. Me 12 dhoma të tipit single, double, double seperated dhe triple të pajisura me: banjo, Jacuzzi, TV ,Wifi , kondicioner, minibar, nxemje qendrore, rryme dhe ujë 24 orë ne ditë Hotel Real është zgjedhje e përsosur pa marrë parasysh qëllimin e qëndrimit, biznes apo kënaqësi.
Na lejoni qe ne të jemi mikëpritës tuaj dhe kënaquni me qëndrimin tuaj në ambientin e Hotel Real.Punon 24 orë

Harta

Hotel Real