Hotel Sara

Rr. Maliq Pash Gjinolli

Prishtinë
Telefoni: 038/236-203, 044/238-765
Website: www.hotel-sara.com

Hoteli gjendet në qendrën e vjetër të qytetit.
Hoteli përbëhet nga 33 dhoma standarde, dhoma me xhakuzi, apartmane si dhe Suitë.
Cdo dhomë është e pajisur me Tv Cable, Lidhje Telefonike si dhe Wi-Fi.
Hoteli ofron nxemje qëndrore , klimatizim, Wi-Fi, rrymë dhe ujë 24h.
Gjithashtu posedon sallën e mëngjesit me tavolinë SUEDEZE dhe sallën për konferenca. Vlen të ceket se çmimet janë shumë të volitshme duke filluar nga 30€ deri 99€.Punon 24 orë

Harta

Hotel Sara

Hotel Sara ju lehtëson rezervimin tuaj duke kryer online nga webfaqja pa hyrë në emailin tuaj.

Dhoma per 1 person €30                                                                                         Dhoma per 2 persona €40                                                                                         Dhoma per 3 persona 50€                                                                                         Dhoma me xhakuzi1-2 persona 45€                                                                       Apartament 1-2 persona €50                                                                                     Suite  70

Hotel Sara

Hotel Sara