Index 10

Rr Agim Ramadani nr 48

Prishtinë
Telefoni: 044/140-907 , 049/456-371

DPT Index 10 është në treg që 8 vite , merret me shitjen e veshjeve për meshkuj , si këmisha, kollare, pantollona, setra, kostume ,gjithashtu bënë qepjen dhe shkurtimin e tyre. Posedojmë të gjitha madhësitë e veshjeve.Harta

Index 10

Tregtia me pakicë e tekstilit , veshjeve për meshkuj