Integral

Magjistralja Ferizaj-Prishtinë km 1-rë, Fshati Greme ( Ferizaj), Prishtinë ( kodra e trimave)

Ferizaj
Telefoni: 049/707-909, 049/723-344, 044/723-344
Website: http://www.facebook.com/ntpintegral?fref=ts

N.T.P. Integral është kompani e cila u themelua në vitin 1982, me një traditë të gjatë në veprimtarinë saj , ajo arriti një sukses të madh në vendin tonë duke përfshirë mbi 40% të tregut të Kosovës, suksesi dhe puna e pandalshme e kësaj kompanie ka bërë që të shtrihet në 4 lokacione duke qenë gjithnjë e më afër konsumatorëve. Integral kryesisht bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit për prodhimin e mobilieve, kuzhinave dhe të gjithë pajisjeve dhe materialit tjetër përcjellës. Ekipi mikpritës i kësaj kompanie ju shërben në çdo kohë duke ju ofruar zgjedhje të llojllojshme për produktet që përfaqëson.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-18:00

Harta

Integral

Kompania Integral bën transportin pa pagesë në tërë teritorin e Kosovës.

Integral