Interplast Group

Zona Industriale-Prishtinë

Prishtinë
Telefoni: Mirovicë 028/555-333, 028/555-666, Prishtinë 038/603-344, Ferizaj 045/454-242, Prizren 044/480-000
Website: www.interplast-group.com

Kompania Interplast Group, udhëhiqet nga stafi me eksperiencë në shitje dhe shërbim për aparatet shtëpiake dhe veprimtari tjera për më shumë se 20 vjet.
Në këtë kompani funksionojnë këto veprimtari:

  • Shitja me shumicë dhe pakicë e aparateve elektroshtëpiake, brenda dhe jashtë territorit të Kosovës ( Frigorifer, Shporet elektrik, Bojler, Lavatriçe, Enëlarëse dhe e gjithë gama e prodhimeve inkaso për kuzhinat e preferencave tuaja; Aparatet e vogla të amvisërisë: Mikrovalor, Mikser, Hekur, Aparate kafeje, etj. ; Aparate të kujdesit personal: Makina rroje, Depilator, Hekur për flokë, Fem, etj.)
  • Shitja e automjeteve të përdorura të tipit transportues dhe të udhëtarëve.
  • Shitja e motoçikletave
  • Transporti kombëtar dhe ndërkombëtar(tokësor dhe ujor)
  • Servisi dhe mirëmbajtja e aparateve shtëpiake.
  • Distribuimi i mallërave të blerësit partner (me shumicë) apo edhe blerësit e fundit apo me pakicë.
  • Shitja Mobile nga agjentët tanë tregtar.

 

Kushtet dhe mënyrat e pagesës: Për klientët partner që posedojnë dyqanet e tyre ofrojmë çmime konkuruese, asortiment të gjerë të produkteve elektroshtëpiake si dhe shërbim pas shitjes me garancion prej 1 deri në 6 vite(varësisht nga produkti).
Pagesa mund të bëhet me afat garantues(Garancion bankar prej 30 – 60 ditë pune) ndërsa për blerësit me pakicë ka mundësi të shumta furnizimi dhe pagese si p.sh:
Porosia Online, Porosia me telefon, pastaj vizita në dyqanet tona në

Mitrovicë:  Shupkovc, Qendër dhe në EMONA CITY

Prishtinë: Afër udhëkryqit të amortizatorëve

Prizren:    Rr. Ibrahim Lutfiu (Afër Burgut)

Ferizaj:     Marketi ELI-AB

Mënyrat e pagesës për klientët përfundimtar janë: Cash, StarCARD TEB, BKT Prima Card, Raiffeisen Bank Kredi, Procredit Bank Kredi si dhe me parapagim.

Servisi:
Servisi qëndror është në Mitrovicë që garanton për funksionimin me rregull të aparateve gjatë dhe pas afatit garantues varësisht nga nevoja. Ekipet mobile të servisit janë gjithnjë në qarkullim dhe pranë klientëve me nevojë.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 09:00-19:00

Harta

Interplast Group

Servisi qëndror është në Mitrovicë që garanton për funksionimin me rregull të aparateve gjatë dhe pas afatit garantues varësisht nga nevoja. Ekipet mobile të servisit janë gjithnjë në qarkullim dhe pranë klientëve me nevojë.

Interplast Group