ISeferi

Km i gjashtë Suharekë-Prizren ,Gjinoc

Therandë
Telefoni: 044/119-536, 044/124-265, 044/132-307, 044/218-711
Website: www.i-seferi.com

Ndërmarrja Prodhuese Tregtare  I. Seferi është një ndër ndërmarrjet më të njohura në lëminë e saj, një ndërmarrje me vizion modern dhe përparësi konkuruese demonstrative në fushën e prodhimit të betonit dhe elementeve të betonit. Të njohur në rajon por edhe më gjerë, ne jemi gjithmone të gatshëm për të pranuar zhvillimet dinamike dhe ndryshimet e domosdoshme. Profesionalizmi, kualiteti, modestia në biznes me të cilat ne punojmë janë ato që do të hasni që në fillim tek ne.Harta

ISeferi