Iskra Medical

Prishtinë
Telefoni: 044/138-680
Website: www.iskramedical.eu

Iskra Medical është një prodhues kryesorë i pajisjeve  medicinale ,fizioterapi, rehabilitim dhe mjekësi estetike .

Aktualisht, asortimenti i produkteve tona të prodhimit përfshin elektroterapi, terapi ultrazërit, terapi vakum, terapi Cryo Ionto, terapi Laser, Presioni – limfatike kullimit, terapi induktor, funksional magnetik stimulimit FMS, IPL – Drita intensive Pulse, dhe IRF – pajisjet Frekuenca Radio dhe produkte plotësuese .Harta

Iskra Medical