Joos Krasniqi

Junik

Junik
Telefoni: 044/212-613, 049/766-804, 049/848-584
Website: www.jooskrasniqi.com

Misioni kompanisë Joos Krasniqi është ndërtimi-asfaltimi i rrugëve me standarde europiane. Bëjmë prodhimin e të gjitha llojeve të asfaltit sipas standardeve Europiane. Bëjmë projektimin dhe ndërtimin e rrugëve si dhe ndërtojmë të gjitha llojet e kanalizimeve. Ofrojmë të gjitha fraksionet e gurit të thyer, për ndërtime të ulëta dhe të larta.Harta

Joos Krasniqi