Kag Asphalt Company

Rr. Krushë e Vogël

Prizren
Telefoni: 029/241-451,
Fax: 029/241-451
Website: https://www.facebook.com/pages/Kag-asphalt/415247151918741?id=415247151918741&sk=info


Harta

Kag Asphalt Company

Ne bëjmë:

-Prodhimin e asfaltit,
-Prodhimin e betonit,
-Prodhimin e emulzionit bituminoz,
-Gurëthyes dhe seperacion,
-Projektimin dhe ndërtimin e rrugëve me asfalt,
-Projektimin dhe ndërtimin e kanalizimeve dhe ujësjellsve.

Kag Asphalt Company