Kalaja Epox

Rr. e Llapit, Nr.36

Prishtinë
Telefoni: 038/227-585, 044/228-470, 049/228-470
Fax: 038/227-585
Website: http://www.kalaja-epox.com/

Kalaja Epox ofron dysheme industriale me epokside, dysheme të cilat janë shumë efikase në të gjitha aspektet. Në këtë veprimtari kemi një përvojë shumë të madhe pasi që stafi ynë të njëjtën veprimtari e kanë ushtruar në Gjermani dhe Austri për më shumë se 30 vite.

Zhvillimi ekonomik dhe industrial në vendin tonë gjatë viteve të fundit ka bërë që kërkesat për këto dysheme të rriten shumë, prandaj ne kemi filluar që këtë veprimtari ta ushtrojmë edhe në vendin tonë. Stafi ynë është mjaft profesional në këtë lëmi dhe gjithnjë i gatshëm për risitë që paraqiten me zhvillimet e reja.

Gjithashtu stafi ynë vazhdimisht përcjell trajnime dhe seminare për modelet e reja të cilat zbulohen nga prodhuesit e këtyre materialeve.Harta

Kalaja Epox