Kamp Europa 92

Fshati Glloboqicë

Kaçanik
Telefoni: 044/503-457, 044/821-245

Restaurant dhe kamping “KAMP EUROPA 92″ është i ndërtuar në një pozitë mjaftë të mirë gjeografike që ofron një pamje të mrekullueshme të maleve të asaj zone.Ofron ushqime tradicionale dhe moderne ndërsa është në dispozicion vetëm për pushuesit. Posedon 6 vila të gjitha të mobiluara me të gjitha kushtet e nevojshme për pushim si : kuzhina, banjo, TV,oborr, parking etj.Orari i Punës: 06:00-24:00

Harta

Kamp Europa 92

Ofron ushqime tradicionale dhe moderne ndërsa është në dispozicion vetëm për pushuesit. Posedon 6 vila të gjitha të mobiluara me të gjitha kushtet e nevojshme për pushim si : kuzhina, banjo, TV,oborr, parking etj.

Kamp Europa 92

 

Kamp Europa 92