Kavaja Hospital

Prishtinë-Ferizaj Km 5-të

Prishtinë
Telefoni: 038/606-062, 044/466-096, 049/202-090

Kavaja Hospital është spital kirurgjik i cili ofron të gjitha shërbimet specialistike kirurgjike të të gjitha llojeve me posedim të  laboratorit dhe imazhërisë, të gjithat në një vend. Poashtu, Kavaja Hospital ofron shërbime të kualitetit të lartë , me një aparaturë dhe teknologji inovative dhe më të avansuar.Punon 24 orë

Harta

Kavaja Hospital

Spitali Kavaja ofron këto shërbime : Kirurgji e përgjithëshme, kirurgji abdominale, kirurgji vaskulare, kirurgji trokale, plastike, ortopedi, orl, analiza laboratorike dhe imazheri.

Kavaja Hospital