Keramika Dielli

Veterrnik PN, përballë Albi Mall

Prishtinë
Telefoni: 044/153-449, 049/153-449

Keramika Dielli është ndër kompanitë më të suksesshme në Kosovë, ajo operon në vendin tonë që nga viti 1992, gjatë 22 vite traditë në këtë biznes ajo arriti që të krijoj raporte të shëndosha me të gjithë klientët e sajë dhe po vazhdon zgjerimin e saj dhe në lokacione të tjera.

Keramika Dielli bënë shitjen me shumicë dhe pakicë të këtyre brendeve të njohura botërore të qeramikës: Nece qeramika, Zorka qeramika, Dado qeramika dhe të shumë llojeve te tjera.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-18:00

Harta

Keramika Dielli

Keramika Dielli bënë shitjen me shumicë dhe pakicë të këtyre brendeve të njohura botërore të keramikës: Nece keramika, Zorka keramika, Dado keramika dhe të shumë llojeve te tjera. Ajo gjithashtu për klientët bënë dërgimin e mallit në tërë teritorin e Kosovës

Keramika Dielli