Kerasan

Lagja Marigona-Prishtinë dhe, magjistralja Prishtinë-Lipjan, fshati Konjuh

Prishtinë
Telefoni: 045/507-091 ,038/602-667
Website: www.kerasan.net

Kerasan është kompania më e suksesshme në Kosovë dhe përfaqësues i shumë brendeve më të njohura botërore të pllakave dhe qeramikës siç janë Porcelanosa Group, Hansgrahe, Duravit, Huppe, Schell, Tece, Vitra, Emil Ceramica. Kerasan është vendi ku ju mund ta kopletoni shtëpinë tuaj me produktet dhe dizajnet më bashkëkohore të cilat ju bëjnë të ndiheni tejet komod.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-18:00

Harta

Kerasan

 

Kerasan është kompania më e suksesshme në Kosovë dhe përfaqsues i shumë brendeve më të njohura botërore të pllakave dhe qeramikës siq janë Porcelanosa Group, Hansgrahe, Duravit, Huppe, Schell, Tece, Vitra, Emil Ceramica. Kerasan është vendi ku ju mund ta kopletoni shtëpinë tuaj me produktet dhe dizajnet më bashkëkohore të cilat ju bëjnë të ndiheni tejet komod.

Kerasan