Kifa Mont

Maxhunaj

Vushtrri
Telefoni: 044/681-559 , 044/287-696 , 049/200-413

Shesim , montojmë dhe servisojm dyer për :

-Dyer për garazha automatike me motor
-Dyer Industriale
-Motora për dyer rrshitëse dhe dyer të garazhave
-Dyer të dhomave (prodhim Gjerman)
-Laminat Gjerman
-Rampa senzorike
-Dyer Rolo
-Servisim, programim dhe montim të dyerve dhe motorëve.Harta

Kifa Mont

Shesim , montojmë dhe servisojm dyer për :

-Dyer për garazha automatike me motor
-Dyer Industriale
-Motora për dyer rrshitëse dhe dyer të garazhave
-Dyer të dhomave (prodhim Gjerman)
-Laminat Gjerman
-Rampa senzorike
-Dyer Rolo
-Servisim, programim dhe montim të dyerve dhe motorëve.

Kifa Mont