Klinika e kirurgjisë Aloka

Veternik

Prishtinë
Telefoni: 044/930-330, 038/602-181
Fax: 038/602-182
Website: klinika-aloka.com

Klinika e kirurgjisë ALOKA, ku ju dhe familja juaj mund të keni përkujdesjen dhe vëmendjen më të mirë nga mjekët, infermieret dhe i gjithë stafi jonë. Ne kemi për qëllim që të gjithë pacientët të ndjehen të mirëpritur dhe të rehatshëm. Klinika e kirurgjisë ALOKA kryen një gamë të gjerë të procedurave kirurgjike me teknologjin më të re. Misioni ynë është të sigurojmë shërbime mjekësore kirurgjikale të klasës së parë në një mjedis të sigurt dhe mikpritës; një mjedis në të cilin ne do të jemi të lumtur për t’i trajtuar familjet tona.

Në Klinikën Kirurgjike Aloka për herë të parë në Kosovë mund të bëni CT Kardiake pa futjen e telit në zemër,pa komplikacione,pa dhembje  zbuloni a jeni të sëmurë nga zemra, a do të sëmureni 2 deri 6 vitet e ardhshme, a keni damarët zemrës të ngushtuar etj.Punon 24 orë

Harta

Klinika e kirurgjisë Aloka

Në klinikën e kirurgjisë Aloka mund të gjeni këto shërbime mjekësore:

Shërbime urgjente 24h                                                                                                                         Stomatologji,                                                                                                                                       Urologji,                                                                                                                                   Imazheri e avancuar :rezonancë magnetike ,CT 64 detektor                                                             Kirurgji plastike                                                                                                                             Kirurgji e përgjithshme dhe vaskulare                                                                                                 Shërbime Laboratorike

Tomografi e kompjuterizuar është një ekzaminim jo invaziv që ndihmon për diagnostifikimin dhe më pas ndjekjen e sëmundjeve të ndryshme.

Rezonanca Magnetike është një ekzaminim jo invaziv, i padëmshëm,i padhembshëm, jo rrezatues, që ndihmon në diagnostifikimin e sëmundjeve të ndryshme .Rezonanca magnetike përdorë fushë të fuqishme magnetike, valë radiofrekuente për të prodhuar imazhe të detajuara të organeve,indeve të buta,kockave dhe të gjitha strukturave të trupit. Rezonanca magnetike nuk përdorë rrezet X .

 

Klinika e kirurgjisë Aloka

Klinika e kirurgjisë Aloka