Klinika Gjermane e dhëmbit Zahnarztliche Tagesklinik

Rr Nazim Gafurri 68A

Prishtinë
Telefoni: 038/518-844, 049/118-751
Website: www.klinika-gjermane.de

Në klinikat dentale në Prishtinë (Kosovë), Nuremberg, Munich, Regensburg, Riederburg, Schmidmuchlen ne ofrojmë stomatologji të kualitetit të lartë me çmime të arsyeshme dhe transparente. Dentistët tanë kanë kënaqësi që të ju asistojnë. Orarin e punës e të gjitha klinikave mund ta gjeni në këndin e djathtë të web-faqes.
Ndjehuni komod dhe të relaksuar në klinikën tonë të shkëlqyer dhe moderne, si dhe përjetoni shkathtësitë profesionale të dentistëve tanë.

Çka do të bëjnë për ju Klinikat Stomatologjike Dr. Eichenseer & Kolegët?
Klinikat Stomatologjike Dr. Eichenseer & Kolegët me krenari garantojnë rezultate optimale trajtimore nga ana e ekipit me përvojë të gjatë në stomatologji dhe e gjithë kjo “nën një kulm”, në kontekstin e strukturës së centralizuar organizacionale.Orari i Punës: 09:00-20:00 h

Harta

Klinika Gjermane e dhëmbit Zahnarztliche Tagesklinik

Shërbime në klinikën tonë janë këto : Implantologjia ,kirurgji orale, pedodoncia, protetika,zbardhja e dhëmbëve, periodontologjia.

Qëllimi jonë është të sigurojmë shërbime cilësore dhe të kualitetit të lartë. Klinika jonë është në shërbim të familjes tuaj! Ne kemi për qëllim ta promovojmë edukimin, parandalimin por edhe tentojmë ta ngrisim vetëdijen rreth mirëmbajtjes së shëndetit oral.

Grupi jonë i profesionistëve stomatologjik inkuadron dy Stomatolog të Përgjithshëm, dhe nga një Specialist të Protetikës dhe Kirurgjisë Orale.

 

 

Klinika Gjermane e dhëmbit Zahnarztliche Tagesklinik