Klubi i pingpongut Kosova

Pallati i rinisë dhe sporteve.

Prishtinë
Telefoni: 044/309427
Website: http://huti.eu/biznese/klubi-i-pingpongut-kosova/

Klubi i pingpongut “KOSOVA” nga Prishtina ështe Kampion aktual i Republikes së Kosoves.

Kryetrajner Samir AjetiOrari i Punës: 20:00-22:00

Harta

Klubi i pingpongut Kosova

Klubi i pingpongut Kosova mirëpret talentet e ri të interesuar në sportin dinamik të pingpongut. Klubi në krye me trajnerin Samir Ajeti dhe dedikimin e tij të palodhur ka arritur të mbaj tre pozitat kryesore në kampionatin e pingpongut.

Rrahman Ademi (kampion), Milot Makolli (nenkampion), Jeton Oruci (vendi i tretë)

Mirëpresim vizitat tuaj dhe talentet e rinjë.

Klubi i pingpongut Kosova