Knežević Entering doo

Ul.Cara Dušana 137b

Laktaši

Prishtinë
Telefoni: +38751509840
Fax: +38751509842
Website: www.enteringfloors.com

Shpërndarja dhe instalimi i parketit, laminatit dhe dysheme të tjeraPunon 24 orë
Kryen dërgesa
Numri i Punëtorëve: 30

Harta

Knežević Entering doo

Shpërndarja dhe instalimin e, parket, laminat parket dhe dysheme të tjera

Knežević Entering doo